Tarieven

Behandelingen

Behandeling

Ik help je als acupuncturist graag bij het herstellen of behouden van jouw balans en bij pijnklachten. Zodra je een afspraak hebt gemaakt stuur ik je een intakeformulier met het verzoek deze voor het eerste consult aan mij te retourneren. Zo kan ik me alvast voorbereiden op je eerste bezoek. Ik neem uitgebreid de tijd om je verhaal te horen en je hulpvraag duidelijk te krijgen. Bij een diagnose volgens de Chinese geneeskunde hoort het voelen van de pols en bekijken van de tong. Dit geeft veel informatie over je aandoening en helpt bij het bepalen van de juiste behandeling.

Afhankelijk van hoe lang een aandoening al bestaat, heb je 3-5 behandelingen nodig om verbetering te voelen. Een behandeling bestaat uit het plaatsen van een aantal naaldjes eventueel aangevuld met andere behandelvormen. Voorafgaand aan de vervolgbehandeling evalueren we de vorige sessie en kijken we of we op de goede weg zitten. Niet elke klacht is even makkelijk te behandelen. Er spelen een aantal factoren een rol zoals je constitutie, je leefstijl en de complexiteit van verschillende klachten bij elkaar. Daarom is een behandeling nooit hetzelfde en blijven we letterlijk en figuurlijk vinger aan de pols houden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op. Of plan direct een afspraak, ik verwelkom je graag in mijn praktijk.

Aangesloten bij VBAG en RBCZ

VBAG Logo
RBCZ Logo

Tarief

  • Intake en behandeling (90 min) € 80,00
  • (vervolg) behandeling € 65,00

Vergoeding door zorgverzekeraar

Afhankelijk van je verzekering kan een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten voor een therapeutische behandeling mogelijk zijn. De kosten gaan niet van je eigen risico af. Controleer voor vergoedingen de polisvoorwaarden van je zorgverzekering of kijk op zorgwijzer.nl.

Betaling

Je betaalt middels een betaalverzoek of via een bankoverschrijving binnen 7 dagen. De factuur die je per mail ontvangt kunt je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Afspraken

Afspraken kunnen 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden, daarna kan de voor jou gereserveerde tijd volledig in rekening worden gebracht.

Klachtenregeling

Indien er klachten zijn heeft het de voorkeur om hier samen naar te kijken. Je kunt eventueel de klachtenprocedure raadplegen op de site van de beroepsvereniging VBAG.

Gezonde recepten

Een gezonde maaltijd kan je lichaam ondersteunen in herstel. Gezond eten hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. Bekijk voor inspiratie enkele recepten:

Recept Bananen pannenkoekjes

Gezond eten