Nieuws

Nieuwsbrief & activiteiten

Nieuwsberichten

Acupunctuur met een Plus

Nieuwsbrief juni 2022

Lieve mensen,

De vier weken van mijn sabbatical zijn om en ik kan wel zeggen dat ze omgevlogen zijn. Van tevoren had ik bedacht dat ik heel veel zou gaan doen op het gebied van multimedia, website en studie. Dat laatste is gelukt! Vrijdag en zaterdag heb ik de Master Tung opleiding in Antwerpen afgerond, die mij instaat stelt om snel resultaat te behalen bij pijnklachten zoals kniepijn, hoofdpijn, schouderpijn etc. Een prachtige methode waarbij het aangedane pijnlijke gebied met rust gelaten wordt. Uiteraard wordt er wel met naaldjes gewerkt maar dit gebeurt dan in een spiegelend ledemaat of andere projectie. Maar ook is er aandacht besteed aan het versterken van het immuunsysteem, maag/darmproblemen, slaapproblemen en nog veel meer. Heel interessant en super om mee aan het werk te gaan.

Vanaf dinsdag ga ik weer aan de slag, een paar posts op Instagram en Facebook hebben al de nieuwe sfeer van de praktijk weergegeven. Buro In Petteau heeft de schone taak gekregen om mijn website te bouwen. Ik ben benieuwd en vind het ongelofelijk spannend. Verder heb ik dus heel weinig anders gedaan dan genieten van mijn rust. En als ik het zelf mag zeggen; die had ik verdiend! Ik merkte dat ik eindelijk een keertje op ons Beautje aan het genieten was, zonder de gedachte in mijn achterhoofd dat ik mijn kostbare tijd aan mijn studie moest besteden. Die drie jaren vol studie hebben een sterkte wissel op mijn ‘zijn’ getrokken. Maar ik ben er weer, heb meer energie, minder klachtjes en heel veel zin om van start te gaan.

Me siento staat voortaan voor een praktijk voor acupunctuur plus. De plus staat voor mijn persoonlijke aandacht voor jou als persoon. Want je bent uniek en je verdient daarom ook een behandeling speciaal voor jou op maat. Want bij de een werkt een paracetamol goed tegen hoofdpijn en bij een ander werkt juist rust en goede voeding. Er is aandacht voor de klacht, zowel lichamelijk als mentaal, en er is ruimte om te kijken naar voeding en leefstijl. Op die manier proberen we je samen in balans te krijgen of te houden. Het wordt anders: tijdens elke behandeling zal ik je pols voelen en tong bekijken omdat ik daar veel informatie uit kan halen over hoe het met je gaat.

Ben je geïnteresseerd in wat acupunctuur voor jou kan betekenen? Mail me vrijblijvend voor informatie en kijk ook eens op acupunctuur.nl

Hopelijk tot snel in de praktijk.
Warme groet,
Marian

Gezonde recepten

Een gezonde maaltijd kan je lichaam ondersteunen in herstel. Gezond eten hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. Bekijk voor inspiratie enkele recepten:

Recept Bananen pannenkoekjes

Gezond eten