Nieuws

Nieuwsbrief & activiteiten

Nieuwsberichten

Stoptober

Stoptober

Laat oktober jouw Stoptober zijn!

Beter in je vel, betere conditie, meer smaak 😋, betere reuk 👃, nooit meer iets missen tijdens een gezellig etentje omdat je even naar buiten moet 😉 het kan allemaal als je je aansluit bij STOPTOBER met Praktijk Me siento

Stoppen met roken doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Jij hebt de motivatie en ik heb de ondersteunende tools. Acupunctuur helpt jouw lichaam & geest de stressreactie op het gemis aan nicotine te verminderen. Samen met de groep voel je je gesterkt om de stap naar een rookvrij 🚭 leven door te zetten.

Wat ik je bied:

  • 4 (oor)acupunctuur behandelingen van 35 minuten
  • 4 voetmassages (tijdens de behandeling)
  • 3x wandelen ter bevordering van je spijsvertering met een groep mensen die dezelfde uitdaging zijn aangegaan incl. koffie/thee onderweg
  • Whatsapp groep voor mentale ondersteuning
  • Cadeautje voor een beetje afleiding

Wat vraag ik van jou?

  • Een “yeah” ik zet de knop eindelijk om en ga er voor 💪🏻
  • Dat je op de dag van je eerste afspraak je laatste 🚬 hebt gerookt. (Eerder stoppen mag natuurlijk ook 😉)

Afspraken 📅 voor de behandelingen worden ingepland op een dinsdag- of donderdag(avond), andere dagen in overleg. De wandelingen zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur, we lopen een “rondje meer” 🚶🏻‍♀️☕️.

Voor dit hele pakket betaal je €169. Schrijf je in voor 4 oktober, we starten 6 oktober! Maximaal aantal deelnemers is 8, dus wees er snel bij want jij wil toch ook een gezonder, energieker en een rookvrij leven? Het pakket dient voor aanvang betaald te worden, na afloop ontvang je een factuur*. Inschrijving gebeurt d.m.v. een email aan marian@mesiento.nl, na ontvangst stuur ik je een verkorte intake-formulier en een behandelovereenkomst.

De wandel data: woensdag 12, 19 en 26 oktober om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Chinese Palace, Burg. Bruins Slotsingel 20 in Alphen aan den Rijn.

Behandeldagen zijn op dinsdag (11, 18 en 25 oktober en 1 november) en donderdag (6, 13, 20 en 27 oktober), tijden altijd in overleg.

De behandelingen, wandelingen en mentale support dienen ter ondersteuning van jouw proces. Ik kan je helaas geen 100% garantie geven voor het slagen hiervan. Jouw motivatie en inzet is de drijfveer voor een rookvrij leven.

Als je nog vragen hebt of twijfel of deze opzet iets voor jou is, stuur me een email of whatsapp!

*met een aanvullende zorgverzekering krijg je mogelijk een vergoeding voor de kosten van acupunctuur!

Acupunctuur met een Plus

Nieuwsbrief juni 2022

Lieve mensen,

De vier weken van mijn sabbatical zijn om en ik kan wel zeggen dat ze omgevlogen zijn. Van tevoren had ik bedacht dat ik heel veel zou gaan doen op het gebied van multimedia, website en studie. Dat laatste is gelukt! Vrijdag en zaterdag heb ik de Master Tung opleiding in Antwerpen afgerond, die mij instaat stelt om snel resultaat te behalen bij pijnklachten zoals kniepijn, hoofdpijn, schouderpijn etc. Een prachtige methode waarbij het aangedane pijnlijke gebied met rust gelaten wordt. Uiteraard wordt er wel met naaldjes gewerkt maar dit gebeurt dan in een spiegelend ledemaat of andere projectie. Maar ook is er aandacht besteed aan het versterken van het immuunsysteem, maag/darmproblemen, slaapproblemen en nog veel meer. Heel interessant en super om mee aan het werk te gaan.

Vanaf dinsdag ga ik weer aan de slag, een paar posts op Instagram en Facebook hebben al de nieuwe sfeer van de praktijk weergegeven. Buro In Petteau heeft de schone taak gekregen om mijn website te bouwen. Ik ben benieuwd en vind het ongelofelijk spannend. Verder heb ik dus heel weinig anders gedaan dan genieten van mijn rust. En als ik het zelf mag zeggen; die had ik verdiend! Ik merkte dat ik eindelijk een keertje op ons Beautje aan het genieten was, zonder de gedachte in mijn achterhoofd dat ik mijn kostbare tijd aan mijn studie moest besteden. Die drie jaren vol studie hebben een sterkte wissel op mijn ‘zijn’ getrokken. Maar ik ben er weer, heb meer energie, minder klachtjes en heel veel zin om van start te gaan.

Me siento staat voortaan voor een praktijk voor acupunctuur plus. De plus staat voor mijn persoonlijke aandacht voor jou als persoon. Want je bent uniek en je verdient daarom ook een behandeling speciaal voor jou op maat. Want bij de een werkt een paracetamol goed tegen hoofdpijn en bij een ander werkt juist rust en goede voeding. Er is aandacht voor de klacht, zowel lichamelijk als mentaal, en er is ruimte om te kijken naar voeding en leefstijl. Op die manier proberen we je samen in balans te krijgen of te houden. Het wordt anders: tijdens elke behandeling zal ik je pols voelen en tong bekijken omdat ik daar veel informatie uit kan halen over hoe het met je gaat.

Ben je geïnteresseerd in wat acupunctuur voor jou kan betekenen? Mail me vrijblijvend voor informatie en kijk ook eens op acupunctuur.nl

Hopelijk tot snel in de praktijk.
Warme groet,
Marian

Gezonde recepten

Een gezonde maaltijd kan je lichaam ondersteunen in herstel. Gezond eten hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. Bekijk voor inspiratie enkele recepten:

Recept Bananen pannenkoekjes

Gezond eten